Reilua seksikauppaa verkossa

Toimitusehdot

Toimituskulut
Toimituskulut veloitetaan valitsemasi toimitustavan mukaan seuraavasti:

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouto valitsemastasi postista 7,90 €
Matkahuollon lähellä-paketti 7,90 €
Toimitus kirjeenä 7,90 €
Postin kotiinkuljetus 16,90 €. 

Maksutavat:
1. Klarna Checkout
Verkkomaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Aktia ja POP Pankki.
Korttimaksut: Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Klarna lasku 14 päivää.
Klarna maksa erissä.

2. Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusajat

Tilauksesi toimitetaan sinulle 1-3 päivässä siitä, olet tehnyt tilauksesi verkkokaupassa. Postiennakko tilauksissa kun olet varmistanut tilauksesi sähköpostilla. 

Noudettavista pakettilähetyksistä saat tekstiviestin kännykkääsi, kun tilaus on noudettavissa postistasi tai Postin pakettiautomaatista. Viestissä olevalla lähetystunnuksella voit seurata paketin kulkua postin sivuilta, sekä noutaa paketin postista näyttämällä tekstiviestiä ja henkilötodistusta. Pakettiautomaatista noudettaessa tarvitset tekstiviestinä saamasi 4 numeroisen koodin.

Vaihto / Palautus
Tuotteilla on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Tämä koskee käyttämättömiä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa olevia tuotteita. Intiimituotteilla, alusasuilla ja DVD:llä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vialliset tuotteet vaihdamme tietenkin uusiin. 

Olkaa ensin yhteydessä meihin (ks. yhteystiedot), kun on kysymys palautuksesta tai vaihdosta. Annamme selvät ohjeet tuotteen palautusta tai vaihtoa varten.

Noudatamme verkkokaupan yleisiä hyviä toimintatapoja ja Suomen postimyyntiä koskevia lakeja ja määräyksiä.

Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki