Reilua seksikauppaa verkossa

We-Vibe Classic

We-Vibe Classic alkuperäisessä muodossaan ja uudella tekniikalla varustettuna tuo kiihottavaa nautintoa pariskuntien yhteisiin hetkiin. We-Vibe Classic hieromalaitteeseen on saatavilla älypuhelimiin ladattava sovellus. Ilmaisen sovelluksen avulla saat hieromalaitteeseen lisää värinäohjelmia.

We-Vibe Classic on langattomasti ladattava ja se toimii kaukosäätimen avulla. Mukana oleva laadukas ja hyvän näköinen säilytys- ja kuljetuslaatikko toimii We-Vibe Classicin latausyksikkönä. Laite ladataan kotelossaan USB-kaapelin avulla.

Kun lataat älypuhelimeesi ilmaisen We-Connect sovelluksen saat hieromalaitteesta vielä enemmän irti. We-Connect sovelluksen kautta saat We-Vibe Classicin hieromalaitteen kaukosäätimeen lisää toimintoja. Sovelluksen kautta saat hieromalaitteeseen myös lisää värinäohjelmia ja voit voit luoda omia värinäohjelmia erilaisilla voimakkuuksilla ja värinätavoilla. Sovelluksen kautta voit luoda myös suojatun linkin kumppanisi älypuhelimen sovelluksen kautta ja voit säädellä We-Vibe Classic hieromalaitetta vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Hieromalaitteen päiden max. pituus n. 8.4 cm ja max. leveys 2,9 cm.

We-Connect sovellus on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa:
iOS8 tai uudempi, iPhone (4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 7, 7 Plus), iPad (3rd Generation tai uudempi), iPad Mini, iPod Touch (5th generation tai uudempi), Android 4.4 tai uudempi, Google Pixel, HTC Droid, HTC One (M7, M8), LG Nexus, OnePlus One, Samsung Galaxy (S3, S4, S5, S6, S7), Samsung Galaxy Nexus Sony Xperia Z3.
We-Connect on ladattavissa App Storesta, Google Playsta tai We-Vibe.com/app

Käytä We-Vibe Classic hieromalaitteen kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta. Tuote pestään laimealla saippuavedellä.

kpl 135,20  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki