Reilua seksikauppaa verkossa

Anal Fantasy Collection - Deluxe Fantasy Kit

Kattava setti anaalileikkeihin.

Setti sisältää:
- Kapean, sormeen pujotettavan teaserin, jolla voidaan kiusoitella tai aloittaa peppuseksiin tutustuminen. Käytettävän osan pituus n. 5 cm. Halkaisija n. 1 cm.
- Imukupilla varustetun anustapin. Perinteinen anustappi on valmistettu joustavasta materiaalista. Pitävän imukupin ansioista voit kiinnittää sen sileisiin pintoihin. Käytettävän osan pituus: n. 13 cm. Halkaisija: 1,5-3,7 cm.
- Moottorilla varustetut anaalipallot. Tehokas moottori toimii on/off painikkeen avulla. Ns. kuulamoottori voidaan irroittaa anaalipallojen tyvestä, jolloin se toimii yksistään intiimialueiden hieromalaitteena. Napakat anaalipallot ovat riittävän pieniä, joten näistä nauttii myös aloittelija. Käytettävän osan pituus: 12,5 cm. Pallojen halkaisijat: 1,4/1,8/1,8/2,2/2,2 cm. Moottori toimii 1 x 1.5V "N" paristolla (tuotteen mukana).
- Eturauhaskiihottimen. Yhdeksällä eri tavalla värisevä eturauhaskiihotin on valmistettu joustavasta materiaalista. Sen sisus on kuitenkin jämäkkä, joten se ei anna periksi kovassakaan käytössä. Moottoria säädetään yhden painikkeen avulla. Se toimii 2 x AAA paristoilla (ei sisälly tuotteeseen). Prostatakiihottimen käytettävän osan pituus: n. 11 cm. Halkaisija: 2.5-3 cm.
- Kovamuovista valmistetut thaihelmet/anaalihelmet. Neljän pallon thaihelmissä on sisällä toiset kuulat, jotka värisyttävät palloja kiihottavasti. Pallojen välissä on nylon-naru. Thaihelmien koko pituus: n. 45 cm. Pallojen halkaisija: n. 3,4 cm. Thaihelmiä voidaan käyttää myös geishakuulien tapaan emättimessä.
- Joustavassa ketjussa olevat anaalipallot. Silikonista valmistetut anaalipallot ovat miellyttävän tuntuiset. Kun vedät anaalipallot ulos peräaukosta orgasmin hetkellä voimistuu orgasmi huomattavasti. Koko pituus: n. 34 cm, käyttöpituus 29,5 cm. Pallojen halkaisija: min. 0,9 cm, max. 2,4 cm.
- Mukana on myös kaksi mustaa lateksihanskaa, kahdet sormisuojat, puhdistusaine tuotteille (29ml), liukuvoide (10ml) ja anaalialuetta luonnollisesti puuduttava voide (10ml)

kpl 62,00  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki