Reilua seksikauppaa verkossa

BUST IT Squirting Realistic Cock, vaalea

Laadukkuudestaan tunnettu Doc Johnson on valmistanut kaikenlaiseen seksiin soveltuvan, suikuttavan dildon jossa on hivelyä varten valmistetut pallit! Pinnaltaan kovana jököttävää aitoa penistä muistuttava dildo ruiskauttaa mällit ihan mihin itse ne haluat, sillä dildon sisään johtaa ohut letku jonka toisessa päässä on nestettä varten haitaripullo. Kokoonpuristuvaan pulloon saat laitettua mitä tahansa ohutta ruikutukseen sopivaa nestettä, vaikka sitten itse ureaa tai mälliä! Puristat vain haitaripullon ensin kasaan, asetat sen nesteeseen ja päästät pullosta irti. Näin pullo imee sisäänsä nesteen. Sitten vain puristat pullon kasaan ja Voila!

Pakkauksessa on mukana pähkinävoipullo (28 ml) jota ohentamalla saat aikaiseksi tuplamäärän ruiskutettavaa nestettä! Ohennusuhde 1/1. Voit kokeilla aluksi miltä pähkinävoi maistuu suussasi, tuntuu naamallasi tai rinnoillasi, tai siellä mihin ikinä sitä nyt haluatkaan ruikkia muhkeasta kullistasi!

Muhkea ja suonikas dildo on varustettu erittäin pitävällä imukupilla joten kalusi seisoo pystyssä kaikilla sileillä pinnoilla, uljaana kuin Rooman viimeinen kuningas Tarquinius Superbus! Voit toki asettaa sen kiinni seinäänkin ja kokeilla miltä tuntuu kuuluisa drinkki Long Comfortable Sex Against The Wall ihan livenä!

Tuotetiedot:
- Materiaali: PVC
- Tuotteen kokopituus: 24 cm
- Käyttöpituus: 15 cm
- Paksuus: 4,0-4,7 cm
- Kivesten leveys: 7,0 cm
- Ruiskupullon vetoisuus: 75 ml
- Vesitiivis
- Liukuvoide: Vesipohjainen
- Väri: Vaalea
kpl 72,30  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki