Reilua seksikauppaa verkossa

Flirty Kit Set

Tuotepaketti pariskunnille.
Flirty Kit Set-laatikko sisältää seuraavat kauniin lilat tuotteet:
- Silikonisen vibraattorin, joka on silkkisen sileä ja saumaton. Vibran voimakasta värinää säädetään portaattomasti johdollisen kaukosäätimen avulla. Pituus 17 cm, halkaisija 3,3 cm.
- Silikonisen anustapin, joka on saumaton, sileä, hygieeninen ja mukavan joustava. Pituus 13 cm (käyttöpituus n. 9,5 cm) ja halkaisija 1,5-3,1 cm.
- Kuulavibraattorin, jonka tehokasta värinää säädetään johdollisen kaukosäätimen avulla portaattomasti. Valmistettu kovamuovista. Pituus 5,5 cm, halkaisija 3,1 cm.
- 4 Silikonista sormikiihotinta, joustavat, eri tavoin kuvioidut sormeen pujotettavat kiihottimet sormettamiseen, pituus 5,5 cm.
- 3 Silikonista penisrengasta, jotka puristavat peniksen juuressa tehden erektiosta kovemman ja pitkäkestoisemman. Renkaat ovat napakat ja joustavat ja niitä on kaksi eri kokoa, halkaisijat 3,2 cm ja 3,7 cm. Voit laittaa renkaan myös kivesten ympärille lisäämään nautintoa.
- Kaukosäätimen, jossa on kaksi pistoketta, jolloin voit käyttää sekä sauva- että kuulavibraattoria yhtäaikaisesti. Kaukosäädin toimii 3 x AA paristoilla (ei sisälly pakkaukseen)

kpl 50,10  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki