Reilua seksikauppaa verkossa

Lovers Kit

Lovers Kit setti sisältää seuraavat tuotteet:
- Aitoa ihoa jäljittelevästä materiaalista (TPR) valmistettu hieromasauva. Aidon peniksen näköisessä hieromasauvassa on portaattomasti säädettävä vibraattori. Pituus: n. 18 cm ja paksuus 3-4 cm. Toimii 2 x AAA paristoilla.
- Silkkisen tuntuisella materiaalilla (TPR) päällystetyt geishakuulat. Saumattomat geishakuulat vahvistavat lantionpohjalihaksia ja värisevät liikkeessä hellästi. Geishakuulien halkaisija: 35 mm. ja paino 86 g.
- Anaalihelmet (thaihelmet), joita voidaan käyttää vaikka yhtä aikaa kumppanin kanssa. Anaalihelmet ovat päällystetty aitoa ihoa jäljittelevästä materiaalista (TPR). Vedä anaalihelmet ulos orgasmin hetkellä ja voit kokea uskomattoman voimakkaita nautinnon tuntemuksia. Helmien halkaisija n. 2 cm.
- 1 kpl peniksen juureen pujotettava penisrengas. Penisrengas on joustava ja siinä on nautintonystyröitä. Rengas puristaa peniksen juuresta tehden erektion kovemmaksi ja pitkäkestoisemmaksi.
- 1 kpl kiihotustunneli, joka puristaa peniksen juuressa sekä tuo yhdynnän aikana käytettynä nautintoa naiselle. Kiihotustunneli on kauttaaltaan nystyröity. Se voidaan pujottaa myös sormen tai hieromasauvan ympärille.

Mukana on myös talkki, joka pitää aitoa ihoa jäljittelevästä materiaalista valmistetut tuotteet hyväkuntoisina. Pese talkki pois tuotteen pinnalta ennen käyttöä. Käytön jälkeen pese tuote laimealla saippuavedellä ja annan kuivua. Ripottele ja hiero talkkia tuotteen pinnalle säilytyksen ajaksi.

kpl 37,30  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki