Reilua seksikauppaa verkossa

Crystal Clear - Sexy Kit

Seksi-setti sisältää seuraavat tuotteet:
- Kovamuovista valmistettu minivibraattori. Minivibraattorissa on tasaisesti värisevä moottori ja portaaton säätö. Pituus: 13,5 cm ja paksuus: n. 2,5 cm. Toimii 1 x AA paristolla.
- Nautinnollinen kuulavibraattori, joka toimii langallisen kaukosäätimen avulla. Villisti värisevää kuulavibraattoria voidaan käyttää emättimen sisällä ja sillä voidaan kiihottaa sekä naisen että miehen erogeenisesti herkkiä alueita. Kuulavibraattorin pituus: n. 6 cm ja halkaisija 2,5 cm. Kuulavibraattorissa on portaaton moottorin säätö. Toimii 2 x AA paristoilla.
- Kovamuovista valmistetut geishakuulat, joiden sisällä on toiset pallot, jotka aiheuttavat pientä tärinää kun kuulien kanssa liikutaan.Kuulien halkaisija n. 3,4 cm ja paino n. 61 g.
- 2 kpl peniksen päälle pujotettavaa kiihotus-sukkaa. Toisessa kiihotus-sukassa on g-pistemuotoiltu jatko-osa ja nystyrät. Näin saat penikseen lisää pituutta ja nautinnollista paksuutta. Kiihotus-sukka ovat valmistettu joustavasta TPE-materiaalista.
- 2 kpl peniksen juureen pujotettavaa penisrengasta. Joustavat penisrenkaat tekevät erektiosta kovemman ja pitkäkestoisemman. Penisrenkaat ovat valmistettu joustavasta TPE-materiaalista.
- 1 kpl peniksen varteen, sormeen tai vibraattorin varteen pujotettava, nysytöity kiihotus-tunneli. Valmistettu joustavasta TPE-materiaalista.
- Anaalihelmet (thaihelmet). Anaalihelmet on valmistettu napakasta PVC-materiaalista. Vedä anaalihelmet pepusta orgasmin hetkellä ja koe todella voimakas nautinto. Anaalihelmissä on rengas, josta on tukeva pitää kiinni. Pallojen halkaisijat 1-2,5 cm.

kpl 35,60  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki