Reilua seksikauppaa verkossa

Mystim - Romeo Unisex Dildo

Mystim tuotteet ovat sähköiseen stimulaatioon perustuvia tuotteita. Mystim Romeo Unisex Dildo yhdistetään Mystim - Tens Unit 3F Pure Vibes tai Mystim - Tens Unit 7F Tension Lover kontrolliyksikköön ja sähköimpulssit johtuvat muovista ja alumiinista valmistetun dildon metallisiin osiin.
Sähköimpulssien avulla voidaan antaa seksuaalisesti erittäin kiihottavia ärsykkeitä eri puolille vartaloa ja saavuttaa voimakkaita nautinnon kokemuksia sekä orgasmeja.

Pehmeitä, nopeataajuuksisia sähköimpulsseja käytetään tunnetusti ja tuloksekkaasti erilaisissa hoitomuodoissa. Elektroninen hermostimulaatio on kasvattanut suosiotaan myös seksuaalisen nautinnon alueella. Nopeataajuuksinen sähköinen ärsyke stimuloi erogeenisiä pisteitä, emättimen seinämän hermoja ja lisää verenkiertoa emättimen sekä klitoriksen alueella. Klitorikseen, emättimeen tai peräaukkoon kohdistetun sähköimpulssin avulla voivat myös ne henkilöt joilla on vaikeuksia orgasmin saamisessa, saavuttaa voimakkaan orgasmin. Myös henkilöt, joilla on tuntopuutoksia voivat kokea uudenlaisia, seksuaalisia tuntemuksia sähköimpulssien avulla toimivan sauvan ansiosta.

Mystim hermostimulaattorin ja Romeo Unisex Dildon avulla voidaan antaa nopeita ja voimakkaita sähköimpulsseja tai helliä, kutittelevia impulsseja, jotka leviävät hitaasti ja nautinnollisesti pitkin kehoa. Sähköimpulssit voidaan säätää hellästä ja pehmeästä aina kovempaan ärsykkeeseen. Dildon muoviosat vaimentavat sähköimpulssien johtumista joten tämä dildo sopii hyvin aloittelijoille.

Erinopeuksiset ja eritasoiset impulssit saavat aikaan erilaisia ärsykkeitä ja erilaisia tuntemuksia. Käyttäjä voi itse säätää imupulssien voimakkuuden, nopeuden ja intensiteetin mieltymystensä mukaan.

Käytä Mystim - Romeo Unisex Dildoa emättimessä tai peräaukossa. Tutustu Mystim - Tens Unit 3F Pure Vibes ja Mystim - Tens Unit 7F Tension Lover kontrolliyksiköihin, tilaa omasi ja yhdistä Mystim - Romeo Unisex Dildo siihen.

Mystim - Romeo Unisex Dildo voidaan pestä vedellä. Siinä oleva johto ei vahingoitu vedestä. Dildossa on kätevä kädenpidike, josta saa pitävän otteen myös anaalikäytössä.
Tuotetiedot:

- Pituus n. 3 cm
- Halkaisija n. 2 cm
- Materiaali: Valkoinen muovi ja kiillotettu, lääketieteellinen alumiini
- CE hyväksytty tuote.

Älä käytä Mystim sähköimpulssituotteita, jos sinulla on elektronisia tai metallisia implantteja kuten sydämentahdistin, tai jos olet raskaana. Mystim tuotteet on tarkoitettu hermoärsykkeen aikaansaamiseksi. Pidä Mystim tuotteet poissa lasten ulottuvilta.
kpl 50,90  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki