Flight Pilot by Fleshlight

Tuotekoodi: 15298
FlightPilotbyFleshlight_15298_1.jpg
FlightPilotbyFleshlight_15298_2.jpg
FlightPilotbyFleshlight_15298_3.jpg
FlightPilotbyFleshlight_15298_4.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 11,98 €
47,92 €
-20%
Ovh. 59,90 €
Hinta voimassa 1.1.2020 asti.
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €

kpl
Flight Pilot by Fleshlight vie sinut määränpäähän ykkösluokassa!  Flight Pilot on huipputyylikäs tyydytin, jonka estetiikkaa kelpaa esitellä yhteisissäkin leikeissä.

Flight Pilot by Fleshlight vie sinut määränpäähän ykkösluokassa! 

Flight Pilot on huipputyylikäs tyydytin, jonka estetiikkaa kelpaa esitellä yhteisissäkin leikeissä. Kirkassävyinen tunneli on ulkonäöltään aivan erilainen kuin monet Fleshlight-sarjojen tekovaginat. Silti Flight on samaa Superskin™ -materiaalia kuin muutkin Fleshlight-tuotteet. 

Flight Pilot on virtaviivaisen suunnittelunsa myötä hieman sirompi kuin tavanomaiset Fleshlightit. Sen sisäosa on 16,5 cm, kun isommat sisäosat ovat n. 25 cm. Pääset siis todella tuntemaan tunnelin syvimmät stimulaatiot! 

Flight Pilot on modernin muotoilun ystävä paitsi ulkoa, myös sisältä: sen nystyrät ja juomut eivät jäljittele oikeaa vaginaa, vaan lentokoneen turbiinia. Ensimmäinen osio hieroo penistä nystyröillä, loppua kohti terskan ottavat vastaan stimuloivat juomut. Tällä koneella lentää taatusti joka kerta! 

Koko tuotteen pituus noin 20 cm. Insertin sisäpituus noin 16,5 cm ja sisähalkaisija 1,0 cm - 1,8 cm. Yhteensopiva myös Fleshlight Sex in a Can -tuoteperheen inserttien kanssa.

Pese tuote vedellä. Huom. Älä käytä saippuaa, se saattaa pilata materiaalin. Puuteroi kuiva insertti seksivälineille tarkoitetulla talkilla säilytyksen ajaksi. Talkki pidentää materiaalin ominaisuuksien ikää. Muista pestä talkki pois haalealla vedellä ennen seuraavaa käyttökertaa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 3 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 0 / 5 tähteä!

Tykkään! Riittävän tiukka, tosin liukkaria joutuu laittamaan aika paljon että mahtuu edes sisään. Mutta ehdottomasti hintansa väärti. Kadun etten ole ostanu jo paljon aiemmin.

22.3.2018
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 0 / 5 tähteä!

Taattua laatua jota Fleshlight tuotteilta on tottunut odottamaan!
Etenkin näin edulliseen hintaan on tämä tuote erittäin hyvä hankinta ensimmäiseksi Fleshlightiksi, tai sopii normaalia pienemmän kokonsa puolesta vaikka matkaversioksi kokeneemmallekin käyttäjälle! Huomioitavaa tosiaan että tämä on normaalia Fleshlightia hieman pienempi, joten ei välttämättä sovi niin hyvin keskikevrtoa suuremman peniksen omaaville. Tuote on hyvin huomiota herättämätön ja kotelon muotoilun vuoksi sopii hyvin kouraan. Tuo aivan uusia ulottuvuuksia itsetyydytykseen ja tämän lisäksi vielä helppo puhdistaa joten kynnys tämän esiin kaivamiseen useastikin on pieni!

25.10.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 0 / 5 tähteä!

Tilasin kun tarjouksessa, en malta odottaa että päästään vaimon kanssa testailemaan :)

25.1.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 0 / 5 tähteä!

Tätä voi huoletta STU:n ohella suositella ensimmäiseksi seksileluksi. Koko tietenkin hieman pienempi kuin normi fleshlightissa, mutta hyvin se tavalliselle miehelle istuu. Vaivaton hoitaa, hinta ei ole paha, kannattava ostos!

29.11.2016
Tuotearviointi: 3 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 0 / 5 tähteä!

Kyllä! Todella intensiivinen ja tiukka, kirkas Superskin on normaalista vieläkin pehmeämpi ja tässä mallissa sopivan kovaa jotta tekstuurit tuntuu hienosti. Tälläinen tai Sex in a Can täydellinen aloittelijalle, todella hyvää laatua sopivan huokeaan hintaan.

25.3.2016

Asiakaspalvelu
info@seksikauppa.fi
Lisätiedot
  • Väri: Kirkas
  • Käyttöalue: Penis
  • Vesitiiviys: Vesitiivis
  • Materiaali: Aidonoloinen
  • Aukot: Vagina
  • Insertti: Flight
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 49,00 € ostoksista.
Nouto Postin automaatista 4,90 €
Nouto Postista 6,90 €